Confetti Twister: Een Spetterend Avontuur voor Samen Spelen, Leren en Lachen!"

Een feestje voor jou en je kind. Met Twister wordt er veel gelachen en plezier gemaakt.

Dus haal die mat tevoorschijn, trek je sokken uit en maak je klaar voor een hilarisch avontuur waarbij evenwicht en samenzijn centraal staan. Om het nog iets leuker te maken in deze zonnige periode is de SPLASH versie. Met het element water is er nog meer pret.

 

Confetti:

GEEL staat voor: Lachen en leren tegelijk: Twister is niet alleen een spel, het is ook een leuke manier om je kinderen te helpen leren. Terwijl je samen de gekleurde stippen op de mat aanraakt, kunnen ze kleuren herkennen en oefenen met hun motorische vaardigheden. Het is een perfecte combinatie van leren en plezier, waarbij lachen en leren hand in hand gaan.

 

BLAUW: Samenwerken en verbinding: Twister vereist samenwerking tussen jou en je kind. Jullie moeten strategieën bedenken, elkaar helpen en lachen om elkaars onhandige breakdancemoves.

 

ROOD: Stop, tijd voor pauze van de alledaagse dingen: Samen spelen zorgt voor een super manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse dingen. Je mag weer kind zijn. Laat je innerlijke breakdancer in je los als je je in de gekste posities wringt.

 

GROEN: Lachen, gieren, brullen: Samen in de gekste poses staan, de gezichten die jullie trekken en de onmogelijk opdrachten die je moet uitvoeren, zorgt voor veel pret en lachpartijen.

 

Kortom: Waar wacht je nog op? Grijp je kans en ga samen de confettidans aan.

Doe je rechterhand op geel en je linkervoet op rood, je linkerhand op groen en ga zo door. Geniet van elkaar, de onverwachte bewegingen en het samen zijn.

 

Hier zit een speel, dans en leer moment in. Op motorisch gebied ga je evenwicht versterken, spierkracht ontwikkeling. Op mentaal gebied leer je omgaan met teleurstellingen als je valt of uitglijdt, je leert strategieën te bedenken. Je laat zien dat het oké is om fouten te maken en dat lachen om jezelf deel uitmaakt van het avontuur.

 

Als het spel aan het einde komt en jullie op de mat liggen, hijgend en lachend besef je dat dit moment goud waard is. Mooie verbinding met je kind.

Merk je dat je kind vaker een stuntelige clown is en nog geen koorddanser die steeds stabieler staat, dan kan ik kijken waar de uitdagingen van balans bij je kind aanwezig zijn.

Dan kijk ik tevens naar oogsamenwerking en actieve reflexen.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten.